Sosyal Medya

Güncel

Başbakan Yıldırım’ın özel kalem müdürü Abdülkerim Taş oldu

Vefat eden Ak Parti eski İl Başkanı Hamza Taş’ın oğlu Abdülkerim Taş, Başbakan Binali Yıldırım’ın özel kalem müdürü oldu.



Antalya'da yakalandığı ALS hastalığı nedeniyle Ocak 2008’te vefat eden Ak Parti eski Ä°l BaÅŸkanı Hamza TaÅŸ’ın oÄŸlu Abdülkerim TaÅŸ, BaÅŸbakan Binali Yıldırım’ın özel kalem müdürü oldu.

Akdeniz Ãœniversitesi Ä°Ä°BF Ä°ktisat Bölümünden mezun olan TaÅŸ, Selçuk Ãœniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. Halen Yıldırım Beyazıt Ãœniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Politika Bölümü’nde doktora yapan 32 yaşındaki TaÅŸ, 2008 yılında BaÅŸbakanlık’ta göreve baÅŸladı. Özel Kalem Müdürlüğü bünyesinde çeÅŸitli kademelerde bulunan ve son olarak 20 Kasım 2013’te de Milli EÄŸitim Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü’ne atanan TaÅŸ, çeÅŸitli dernek, vakıf ve yardım kuruluÅŸlarında, kurucu baÅŸkan yardımcılığı ve genel sekreterlik görevlerinde bulundu. Radyo ve Televizyon kuruluÅŸlarında yapımcılık ve yönetim kurulu üyeliÄŸi yapan TaÅŸ, Binali Yıldırım’ın baÅŸbakan olmasının ardından BaÅŸbakanlık Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirildi.

Abdülkerim Taş, Başbakan Yıldırım’ın özel kalem müdürü oldu

Vefat eden Ak Parti eski Ä°l BaÅŸkanı Hamza TaÅŸ’ın oÄŸlu Abdülkerim TaÅŸ

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.